Hotel Villa Montenegro, Sveti Stefan
Sveti Stefan, nekada ribarsko selo, danas je svetski poznat grad-hotel. Villa Montenegro je najekskluzivniji objekat na Crnogorskom primorju, sa prelepim pogledom na ostrvo Sveti Stefan. Objekat je namenjen gostima sa velikim prohtevima i pruza vrhunski komfor i uslugu koji se mogu dobiti u najvecim svetskim turistickim centrima. Od smestajnih jedinica objekat ima 12 soba i apartmana od kojih su dva predsednicka. Centralnim delom kompleksa dominira veoma lep bazen. Objekat takodje poseduje jacuzzi, saunu, fitness salu, restoran sa terasom, garazu, parking itd.

Hotelsko obezbedjenje, video nadzor 24 sata, mogucnost iznajmljivanja jahti i automobila, organizacija ekskurzija i raznih drugih aktivnosti po zelji gosta. Zatvoreni parking kao i garaza sa elevatorom za automobile se nalazi na donjoj etazi; poseduje i opremu za pranje kola.

Studio: Luksuzne studio sobe sa klima uredjajem, plazma televizorom, direktnom telefonskom linijom, video interfonom, terasom sa pogledom na more, mini barom, sefom. Neke od studio soba imaju i malu kuhinju.

Apartmani: Luksuzni apartmani sa klima uredjajem, plasma televizorom, direktnom telefonskom linijom, video interfonom, terasom sa pogledom na more, mini barom, sefom.

Predsednicki apartmani: Dva apartmana od 156 m² i 113m² sa dnevnim boravkom, dve spavace sobe, kupatilom sa jacuzzi kadom, jos dva manja kupatila, saunom, kuhinjom sa svim pratecim aparatima, velikom terasom sa pogledom na more. Podrazumeva se da poseduje klima uredjaj, TV zid, video rekorder, DVD, audio uredjaj, direktnu telefonsku liniju, video interfon, sef itd.

Svaki apartman je razlicit. Uglavnom su to super luksuzne sobe i apartmani. Enterijer i eksterijer vile delo su vrhunskih arhitekata koji su koristili najbolji italijanski granit i mermer, kao i namestaj, za realizaciju svojih ideja. Povrsine soba i apartmana su od 25,50 m² do 156 m².

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz